Η Επιχείρησή μας

Η επιχείρηση του Γεωργίου ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ λειτουργεί από το 1998, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με αντικείμενο την κατασκευή επίπλων κουζίνας, κατασκευή ξύλινων επίπλων και γενικότερα κατασκευαστικές εργασίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που περιλαμβάνουν ξυλουργικές εργασίες. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1959 από τον Αργύριο ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα να προσφέρει ποιοτικές δημιουργίες με αγάπη και μεράκι στην τέχνη του ξύλου και σεβασμό προς τον πελάτη.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων οικιακής χρήσης όπως σύνθετα, σκάλες, πόρτες, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, βιβλιοθήκες, παιδικό και εφηβικό δωμάτιο, πέργκολες κ.α. καθώς και έπιπλα επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, επενδύσεις, βιβλιοθήκες και ειδικές κατασκευές. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση, επισκευή, ανακατασκευή ή μετατροπή παλαιών επίπλων.

Ο σχεδιασμός της επίπλωσης γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα της σύμφωνα με τις ανάγκες που προορίζεται να καλύψει και η ομοιογένεια της με τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Η ξυλεία και τα προϊόντα ξύλου που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών και προέρχονται από καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα τα εξαρτήματα των κατασκευών μας φέρουν την υπογραφή επώνυμων οίκων που εγγυώνται την αντοχή και την άψογη λειτουργία τους στην χρήση και στο χρόνo.

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Γεώργιος Χατζηαναστασίου

Ξυλουργικές Εργασίες

“σύνθετα, σκάλες, πόρτες, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, βιβλιοθήκες, παιδικό και εφηβικό δωμάτιο, πέργκολες - έπιπλα επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, επενδύσεις, βιβλιοθήκες και ειδικές κατασκευές. Αναπαλαίωση, επισκευή, ανακατασκευή ή μετατροπή παλαιών επίπλων.”
Γεώργιος Χατζηαναστασίου

Προμηθευτές