Η Φιλοσοφία μας

Η επιχείρηση μας από το έτος ίδρυσης της ακολουθεί τη φιλοσοφία της μη έκπτωσης στην ποιότητα των υλικών για μεγιστοποίηση του κέρδους.  Ακολουθώντας λοιπόν αυτή τη φιλοσοφία ακόμα και σήμερα και λαμβάνοντας υπόψιν τις τάσεις και την πραγματικότητα της εποχής στοχεύουμε στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων με τον πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο υποστηρίζοντας σθεναρά τις αρχές και τις αξίες μας: την ακεραιότητα,την ποιότητα, τη δημιουργικότητα, την αξιοπιστία και τον σεβασμό προς τον πελάτη.

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.”
“Η πίκρα της χαμηλής ποιότητας παραμένει για πολύ καιρό μετά που θα έχει ξεχαστεί η γλυκύτητα της χαμηλής τιμής”

Benjamin Franklin

Τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής μας

Συνέπεια
Η συνεχής επαφή με τον πελάτη σε όλα τα στάδια του έργου από την παραγγελία μέχρι την παράδοση εξασφαλίζει ότι το έργο θα παραδοθεί στον προκαθορισμένο χρόνο και με τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.
Επιπλέον, σημαντικό πλεονέκτημα της συχνής επικοινωνίας με τον πελάτη είναι η δυνατότητα τροποποίησης των προδιαγραφών ανάλογα με το στάδιο κατασκευής.

Ποιότητα
Η ξυλεία και τα προϊόντα ξύλου που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών και προέρχονται από καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα τα εξαρτήματα των κατασκευών μας φέρουν την υπογραφή επώνυμων οίκων  που εγγυώνται την αντοχή και την άψογη λειτουργία τους στην χρήση και στο χρόνο. 
Η επιλογή ποιοτικών προϊόντων σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και το μεράκι μας εγγυώνται τις δημιουργίες μας.   

Αυθεντικότητα
Ο σχεδιασμός της επίπλωσης γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα της σύμφωνα με τις ανάγκες που προορίζεται να καλύψει και η ομοιογένεια της με τον χώρο που θα τοποθετηθεί.

Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές και τα έπιπλα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα που θέλετε, με ξυλεία της επιλογής σας ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στο χώρο σας, τις ανάγκες σας και την προσωπική σας αισθητική.

Η υψηλή ποιότητά μας

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten. - -

Η πίκρα της χαμηλής ποιότητας παραμένει για πολύ καιρό μετά που θα έχει ξεχαστεί η γλυκύτητα της χαμηλής τιμής.”
Benjamin Franklin

Προμηθευτές